Se hotell (31)

Resor till Alanya

I Alanya har Ving flera populära familjehotell, och reser du utan barn väntar härliga Sunprime C-Lounge, med god mat, goda viner, och lugn och ro.
En resa till Alanya är en resa till det riktiga Turkiet, för den som vill se något mer på resan än hotell och stränder. Samtidigt har man förstått att ge sina besökare det de efterfrågar, så det finns gott om restauranger, ett ymnigt nöjesliv, och välhållna stränder där både turister och lokalbefolkning förnöjt sträcker ut sig i solen. Ta en tur runt i staden, det dröjer inte länge förrän du hittar ett lokalt café, utan menyer på vare sig engelska, tyska eller svenska. Och ägna gärna en kväll eller två av semestern åt lite shopping, det finns mycket man kan köpa, och det mesta är mycket billigt. Alanya är också ett av kustens bästa val om du vill slå dig loss på semestern, nattlivet går inte av för hackor, och dagarna fyller man med sol och bad på stranden, kanske kryddat med en utflykt eller något äventyr.

Kortare transfer till Alanya

Om du bokar en resa till Alanya med Ving kan du välja mellan två olika flygplatser: Antalya och Gazipasa. Om du väljer ett flyg till Gazipasa kan du se fram mot en kortare transfer, vilket betyder att du kommer till ditt hotell fortare, och din semester kan börja fortare. Du får helt enkelt lite mer semester.

Barnvänliga hotell i Alanya

Ska du resa med barn finns det mycket att välja på. Reser du med Ving ingår direktflyg till Alanya, och du kan välja om du vill bo nära stranden eller ett litet stycke därifrån, och det finns gott om hotell som erbjuder All Inclusive, något som brukar vara perfekt just när man reser med barn. Ett exempel är Green Garden Resort & Spa, ett familjevänligt hotell med ett stort poolområde, kort väg till stranden och naturligtvis Lollo & Bernie.

Sunprime i Alanya

Öster om Alanya, i Oba, har vi Sunprime C-lounge, där både All Inclusive och WiFi ingår i priset, liksom gym och gruppträning med utbildade instruktörer. Som på alla våra Sunprime Hotels kan du räkna med en semester i vuxet sällskap, i eleganta omgivningar och i en lugn atmosfär.

Nyhet: Privat transfer

Till de allra flesta av våra hotell i Alanya kan du nu boka privat transfer som tar dig direkt från flygplatsen till ditt hotell, utan stopp eller omvägar. Så fort du hämtat ut ditt bagage på flygplatsen möts du av Vingvärdarna som visar dig till den bil som reserverats för dig och ditt ressällskap. Och så fort bagaget är i bilen kör ni mot hotellet så att semestern kan börja på allvar. Privat transfer bokar du enklast samtidigt som du bokar din resa.

Kilometerlånga stränder

I Alanya behöver man aldrig trängas på stranden, för här finns plats för alla, oavsett om man väljer Kleopatrastranden eller Östra stranden. Du kan vänta dig kristallklart vatten, en fin sandstrand och alla bekvämligheter inom en armlängds avstånd.

Resor för alla

I omgivningarna finns mycket att se och göra. Följ med på en båttur längs Manavgatfloden, eller gå ombord på någon av de träbåtar som tar dig ut på en hel dags sol och bad på havet. Ving har många utflykter, bl. a. till den berömda floden Dimcay som ligger utanför Alanya. Under högsäsong, juni–augusti, är Alanya målet för ungdomar från hela Europa. Men det hindrar inte att även familjer och par trivs och ryms på semestern. Här i Alanya finner var och en sin egen pärla.
Bra att veta
  • Sunprime Hotels
  • Family Garden
  • Familjehotell
  • Prisvärd mat och dryck
  • All Inclusive
  • Bra shopping
  • Restauranger och nattliv
  • Kilometerlånga stränder

Våra kunder om Alanya